Podpořte nás

Máte zájem pomoci Evangelické teologické fakultě v rozvoji, naplňování jejího poslání a cílů? Staňte se naším sponzorem!


Podpořit můžete různé stránky naší činnosti – modernizaci fakulty, konkrétní vědecké a rozvojové projekty, pořádané akce (konference, sympozia, kolokvia atp.), popularizační aktivity – ale i vybranou katedru, vědkyni či vědce, studentku či studenta. Pokud byste si s výběrem účelu nevěděli rady, dar můžete poskytnou i bez navázání na konkrétní cíl.


Vaše příspěvky budou využity v souladu s Vašimi představami. Sponzorství je vázáno darovací smlouvu, která stanoví přesnou alokaci finančních prostředků na konkrétní účely. Budeme vděční za jakoukoliv částku, kterou se rozhodnete fakultě pomoci.


Vážíme si Vašeho zájmu a podpory. Těšíme se na spolupráci!


Vzor darovací smlouvy naleznete níže.


S případnými dotazy se můžete obrátit na nebo .


O fakultě


Evangelická teologická fakulta (ETF) je založená na osobních vztazích, vzájemném dialogu, respektu a vysoké odbornosti. Jako jediná v ČR nabízí klasické studium evangelické teologie, dále studium křesťanských tradic a ekumenické teologie, sociální a pastorační práce, diakoniky a filozofie. ETF UK pomáhá vzdělávat a vychovávat odborníky pro duchovenskou, diakonickou, sociální a pastorační činnost v církvích a dalších organizacích, komunitách i institucích. Nabízí studium v bakalářských, navazujících magisterských a doktorských programech. ETF UK věří, že nejlepší lidé dělají nejlepší univerzitu. Klade proto důraz na získávání kvalitních pracovníků či cílenou podporu talentovaných studentů. Usiluje o vysokou odbornost bádání a výzkum schopný konkurence na mezinárodní úrovni, internacionalizaci a interdisciplinaritu, posiluje intenzivní mezinárodní spolupráci a spolupráci s aplikační sférou – a to ve vší vědecké, výzkumné, vývojové, inovační a další tvůrčí činnosti.


Darovací smlouvy

Darovací smlouva musí být podepsána oběma stranami. Podpis může být jak fyzický (v tom případě je třeba na fakultu doručit originál, nebo smlouvu přijít podepsat na ekonomické oddělení), tak elektronický (dokument stačí zaslat e-mailem). Darovací smlouva slouží zároveň jako potvrzení o poskytnutí daru pro účely daňového odpočtu (spolu s výpisem z účtu).


(Upozornění: v případě uzavírání smlouvy v angličtině je nutné současně uzavřít a podepsat tuto smlouvu také v češtině.)


  • nižší částky (do max. výše 500 000 Kč) – právnická osoba zde verze v AJ zde

  • nižší částky (do max. výše 500 000 Kč) – fyzická osoba zde verze v AJ zde

  • vyšší částky (nad 500 000 Kč) – právnická osoba zde verze v AJ zde

  • vyšší částky (nad 500 000 Kč) – fyzická osoba: zde verze v AJ zde





Poslední změna: 5. únor 2024 12:30 
Sdílet na: Facebook Sdílet na: Twitter
Sdílet na:  
Váš názor
Kontakty

Univerzita Karlova

Evangelická teologická fakulta

Černá 646/9

110 00 Praha 1


221 988 216


ID datové schránky UK: piyj9b4


Jak k nám