Newsletter


Souhlas se zpracováním osobních údajů a informace o zpracování osobních údajů


Těší nás, že jste se přihlásili k odběru newsletteru ETF UK. Udělujete tak souhlas se zpracováním poskytnutých osobních údajů. Seznamte se s tím, jak správce nakládá s vašimi osobními údaji, které poskytuje při registraci.

Správce osobních údajů


Správcem osobních údajů je Univerzita Karlova, Ovocný trh 560/5, 116 36 Praha 1, IČO: 00216208, kontaktní adresa Evangelická teologická fakulta, Černá 646/9, 110 00, Praha 1.

K poskytnutým osobním údajům má přístup správce, jeho pracovníci a případně smluvně zavázaný zpracovatel osobních údajů.

V případě jakéhokoliv dotazu nebo uplatnění svých práv můžete kontaktovat pověřence pro ochranu osobních údajů na e-mailové adrese gdpr@cuni.cz.

Rozsah zpracovávaných osobních údajů


Správce bude zpracovávat vaše osobní údaje ve vámi poskytnutém rozsahu v souvislosti s přihlášením k odběru newsletteru. Konkrétně bude správce zpracovávat: e-mail. Právním základem pro zpracování poskytnutých osobních údajů je tento váš souhlas. Tento právní základ je založen na ustanovení čl. 6 odst. 1 písm. a) Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), ze dne 27. 4. 2016 (dále jen „GDPR“).

Poskytnutí osobních údajů není z Vaší strany nikterak povinné. Pokud však osobní údaje neposkytnete, nebude možné Vám zasílat informace, k jejichž odběru se přihlašujete. Je zcela Vaším rozhodnutím, zda se chcete k odběru informací přihlásit.

Účel zpracování osobních údajů

  • Newsletter: Budou vám zasílána e-mailová sdělení o fakultě, jejích aktualitách a studiu, a to nejvýše jednou za měsíc.

Doba zpracovávání osobních údajů a odvolání souhlasu se zpracováním osobních údajů


Správce bude poskytnuté osobní údaje zpracovávat do doby, kdy udělený souhlas odvoláte.


Svůj souhlas se zpracováním osobních údajů můžete kdykoli bezplatně odvolat, a to zasláním e-mailu na adresu . Odvolání souhlasu je rovněž možné přímo z každého Vám zaslaného e-mailového sdělení prostřednictvím uvedeného odkazu. Odvoláním souhlasu není dotčena zákonnost zpracování vycházejícího ze souhlasu, který byl dán před jeho odvoláním. Odvolání souhlasu též nemá vliv na zpracování osobních údajů, které správce zpracovává na základě jiného právního základu, než je souhlas.

Dále máte právo

  • požádat o přístup k Vašim osobním údajům a o informaci, jaké osobní údaje a jakým způsobem jsou o Vás zpracovávány a komu jsou případně zpřístupněny,

  • požádat o vymazání osobních údajů, pokud se domníváte, že není důvod pro jejich zpracování,

  • požádat o opravu či doplnění osobních údajů, pokud jsou nepřesné či neúplné,

  • vznést námitku proti zpracovávání Vašich osobních údajů,

  • požádat, aby nebyly Vaše osobní údaje zpracovávány do doby, než bude vyřešena oprávněnost Vašich námitek či stížností proti zpracovávání osobních údajů,

  • požádat o umožnění přenesení Vašich osobních údajů jinému správci,

  • podat stížnost u dozorového úřadu.


Text tohoto souhlasu byl vypracován ke dni 28. 2. 2024.



Poslední změna: 28. únor 2024 09:38 
Sdílet na: Facebook Sdílet na: Twitter
Sdílet na:  
Váš názor
Kontakty

Univerzita Karlova

Evangelická teologická fakulta

Černá 646/9

110 00 Praha 1


221 988 216


ID datové schránky UK: piyj9b4


Jak k nám